Csomagolásmentes szállítás? Naná!

Mi ez a sok zöld kukac a csomagban? Ez műanyag? Mit csináljak a szállítási hulladékkal? Visszaveszitek?
Megsérült a csomagom, mi a teendő? Minek ez a sok térkitöltő? Csomagolásmentes nem lehetne?
Ismerősek ezek a kérdések, ugye? Számos ilyen és ehhez hasonló üzenet érkezett és érkezik hozzánk a szállítással kapcsolatban, amikre persze mindig igyekszünk megnyugtató választ adni.
Ahogy az újabb és újabb receptek kidolgozásán, úgy a háttérben zajló folyamatok terén is mindig vannak fejlesztési ötleteink. Ez alól természetesen a szállítással, raktározással kapcsolatos folyamatok sem kivételek.

Sokáig ábrándoztunk a szállítás körüli csomagolás mennyiségének csökkentéséről, ami ugyan évek óta szelektíven gyűjthető és/vagy komposztálható, de valljuk be, ez egy olyan extra feladat, amivel sokan nem szívesen bajlódnak. Ráadásul nálunk a raktárban is hegyekben állnak a biztonságos szállításhoz szükséges térkitöltők, dobozok…
Tudtátok, hogy a sok-sok rendeléseteknek hála évente több, mint 250.000 liter zöld pukkancsot használunk el? Emellett közel 100 kg postás gumi, több, mint 40.000 db kartondoboz és 1.500 tekercs ragasztószalag segíti a dobozok biztonságos szállítását. Óriási számok ugye?

Mi lenne, ha egyszerűbb lenne a bePOLCZolás? Csak megérkezne a csomag és mint a viszonteladók polcairól levett befőttes üvegeinket betáraznátok mindenféle járulékos csomagolóanyag nélkül?
Milyen szép is lenne…!

Az a helyzet, hogy ez többé nem csak rózsaszín álom, hanem maga a valóság! 😍🥳💥✨

A Trans-Sped ZERO szolgáltatásnak köszönhetően augusztustól már teljesen CSOMAGOLÁSMENTES is lehet a házhozszállítás!

A Trans-Sped egy magyar tulajdonú vállalat, ami 1990 óta működik a logisztikai piacon és az elmúlt közel 30 évben egy 900 főt foglalkoztató cégcsoporttá nőtte ki magát.
Amellett, hogy nagy múltú cégként nagy hangsúlyt fektetnek a fejlesztésekre, kiemelt figyelmet fordítanak a környezetbarát megoldásokra is, így született meg Trans-Sped ZERO szolgáltatásuk.

Környezettudatos törekvéseiket pedig 2023-ban el is ismerték, ugyanis a Professional Publishing Hungary kiadó szervezésében elindított „GREENGAGE 2023 – A zöld elkötelezettség díj” pályázaton “folyamatok” kategóriában nyertesek lettek!

Miért is jó a Trans-Sped ZERO?

Nos, a legnagyobb előnye az, hogy csomagolásmentes, hiszen így nálatok sem halmozódik fel mindenféle papírdoboz és lebomló térkitöltő sem 1-1 rendelés után… Persze, tudjuk, hogy jó móka a gyerekekkel kreatívkodni belőlük, de ha már tele az összes polc a ,,zöld puki alkotásokkal” és a kádat is minden alkalommal maximumra töltitek a vízzel való feloldáshoz, akkor most fellélegezhettek! 😉

Ha ezt a szállítási formát választjátok, akkor a rendeléseteket extra térkitöltő és csomagolóanyag nélkül, egy kék ládában fogjátok megkapni, amit átvételkor gyorsan le is tudtok ellenőrizni. Kipakolás után pedig a futár elviszi a ládát is, így tényleg csak a POLCZ készételek maradnak nálatok!
A ládák masszívak, biztonságosak, zárhatók és moshatók is, ráadásul többször használatosak. Ugye, milyen szuper?

Most pedig bele is leshettek, hogy megmutassuk, tényleg nincs benne más, csak, amit rendeltek! 😉👇

📣☝️ JÓ, HA TUDJÁTOK, hogy ez az országos szállítási forma csomagpontra nem kérhető, ugyanis a futár a kézbesítés után magával viszi a ládákat! Ha pedig nem otthonra kéritek a POLCZ finomságokat (hanem például az irodába), mindenképp készüljetek szatyorral/dobozzal/táskával/kosárral/vagy éppen bőrönddel 😉, amiben haza tudjátok vinni a rendelést.

Ha ez még nem lenne elég…szeretnénk, ha minél többen kipróbálnátok ezt a környezetbarát szállítást és kiélveznétek a csomagolásmentességet, ezért ✨🎁🎉 augusztus 7-13. között meglepünk titeket egy szuper akcióval! Ebben az egy hétben TELJESEN INGYEN kérhetitek ezt a kiszállítást az polczfood.hu webshopban!

Tárazzatok be az iskolakezdés előtt POLCZ kedvenceitekből csomagolásmentesen és kezdjétek a szeptembert környezettudatosabban! A finom falatokról majd mi gondoskodunk és ezúttal még az extra csomagolóanyagra sem lesz gondotok! 😉

Ja és a kedvezményes Trans-Sped ZERO kiszállítás mellett a HÓNAP TERMÉKE akciókat se hagyjátok ki, hiszen egész augusztusban a mediterrán ízeké a főszerep webshopunkban! Bolognai marharagu és Spanyol paella készételünket most szuper kedvezménnyel 1.599 Ft helyett 1.299 Ft-ért tehetitek a kosaratokba dobozotokba. 😉


18 féle POLCZ étel online vásárlása

Olvasd el, mit írtak rólunk!

Gyakran ismételt kérdések a POLCZ ételekről

Hol tudom beszerezni a POLCZ ételeket?