Elnyert támogatások

Projekt címe: „KÉSZÉTELGYÁRTÓ ÜZEM TECHNOLÓGIAI GÉPSOR BESZERZÉSE”

Termékeinket kezdetben bérgyártásban állítottuk elő, 2021-ben indítottuk el saját gyártó üzemünket Hatvanban, ételeinket ettől kezdve tudjuk gluténmentesen is gyártani.

A GINOP-8.3.5-18/A azonosító jelű Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram keretében cégünk 138,42M-s visszatértítendő hitelt kapott, melynek keretén belül olyan gépeket szereztünk be (pl. üveg depalettizáló és mosó berendezés, töltőgép, vákuum zárógép, dobozoló gép), melyek segítségével termékeinket az európai élelmiszerbiztonsági szabványoknak megfelelően, korszerű körülmények közt, saját üzemünkben állítjuk elő és ezáltal mind a hazai, mind az export piacokon ki tudjuk szolgálni a reform készételeink iránti egyre növekvő keresletet.
A gyári gépsorral egyre nagyobb kapacitással tudunk dolgozni a gyártásban és a tervezésben is – az elmúlt években öt új saját készételt fejlesztettünk ki, ezzel is bővítve kínálatunkat, valamint négy készétel bérgyártását kezdtük el.

Projekt címe: „ADALÉK-, TEJ, TOJÁS ÉS HOZZÁADOTT CUKORTÓL MENTES TARTÓS KÉSZÉTELEK FEJLESZTÉSE ÉS GYÁRTÁSA”

Az Adalékmentesen Kft. 2017 év végén alakult. Saját receptúra alapján gyártott készételeket forgalmaz webshopon és viszonteladókon keresztül. Az ételek adalékanyagok, tartósítószerek felhasználása nélkül, konzervipari technológiával készülnek, nem tartalmaznak hozzáadott cukrot, tejterméket, tojást. A társaság célja egy olyan termékcsalád kifejlesztése, mely hozzáadott adalék és tartósítószer nélkül készül és hosszú távon, több, mint 10 hónapon keresztül eláll, minőségét megőrzi.

A fenti célok elérése érdekében a Kutatás-fejlesztési és Innovációs Állami Tőkealap részt kívánt venni a Társaság működésében tőkebefektetés nyújtásával a Társaság részére, így ezen új 250M-s visszatérítendő kockázati tőkebefektetés révén a társaság saját gyártóüzem kialakítására kapott lehetőséget.

Projekt címe: „CSOMAGKÜLDŐ TEVÉKENYSÉG TECHNOLÓGIAI FEJLESZTÉSE”

Társaságunk a GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-02693 azonosító számú pályázat kedvezményezettjeként  63 193 112 Ft, 70% mértékű feltételesen vissza nem térítendő támogatásban részesült. Társágunk egyik jelentős bevételi forrása a saját webshop üzemeltetése. Ezen tevékenység fejlesztéséhez nyújtott segítséget a pályázat keretében elnyert támogatás. A pályázat keretében raktári targoncák, állvány rendszer, röntgenes vizsgálóberendezés, napelemes rendszer és vállalatirányítási szoftver kerül beszerzésre, bevezetésre valamit nyelvi képzésre és vezetői tanácsadásra is sor került.

A projekt fizikai befejezésének napja: 2023.11.20.

Projekt címe: „INNOVATÍV ADALÉKMENTES KÉSZÉTELEK TERMÉK- ÉS PIACFEJLESZTÉSE”

A POLCZ FOOD Kft. saját receptúrán alapuló adalékmentes készételek fejlesztésével és gyártásával foglalkozik. A POLCZ FOOD Kft. azt a célt tűzte ki, hogy a POLCZ márkanév egyet jelentsen az adalék-, cukor-, tejtermék- és gluténmentes, hűtést nem igénylő minőségi készételekkel, ami ilyen formában Magyarországon egyedülálló. Készételeink előállítása során modern technológiákat alkalmazunk, a használt csomagolóanyag (üveg) környezetbarátnak számít, mivel ennek újrahasznosítása során nem veszít a minőségéből és végtelenszer újrahasznosítható. Termékeink értékesítése során a hagyományos élelmiszeripari értékesítési csatornák alkalmazásán túl nagy hangsúlyt helyezünk a saját webshop alapú értékesítési modellre, mely nagymértékben hozzájárul a célpiac átfogó megismeréséhez elősegítve ezáltal a folyamatos termékfejlesztési tevékenység optimalizálását.
A szerződött támogatás összege: 350.000.000 Ft.
A felhívás azonosító jele: GINOP-8.1.3/B-17-006.
A projekt tervezett befejezési dátuma: 2025.12.31