#REPOLCZ befőttesüveg – iskolakezdéshez is

,,Itt van az ősz, itt van újra…”, vagyis újra indul a suli (is)!
Visszarázódunk a dolgos hétköznapokba, az idő és a táj is lassan ősziesre fordul (bár reméljük, az ,,indián nyár” marad még egy kicsit), ezzel együtt szeptember elején megsokszorozódnak a teendők.
Persze a POLCZ befőttesüveg tartalma önmagában is segítséget jelenthet a rohanós napokra, ha szereznétek pár szabad órát a főzés helyett. De ez talán nem újdonság. 😉

POLCZ üvegekkel vidáman indul a suli

Mi ezúttal viszont más formában adunk egy kis plusz segítséget az iskolakezdéshez! Vagyis hoztunk pár #repolcz ötletet, amikben természetesen a kiürült POLCZ befőttesüveg lesz a főszereplő!
Mindegyik egyszerű és nagyon látványos, így akár a kis lurkókkal együtt, egy közös kreatív program keretén belül is elkészíthetitek őket.

ASZTALI RENDSZEREZŐ

A kiürült üvegek számos lehetőséget rejtenek magukban: különböző íróeszközök, radírok, ragasztók és egyéb kiegészítők számára például tökéletes tárolók lehetnek.
Ha szeretnétek egyedivé, vagy éppen a szobához/íróasztalhoz passzolóvá varázsolni, érdemes festéket és ecsetet ragadni. Mutatjuk is, hogyan!

Nem is kell hozzá más, mint:

-pár üres POLCZ befőttes üveg

-festék

-ecset

-ragasztószalag (leginkább a szobafestéshez használatos típust javasoljuk, mert ez könnyen lejön mindenféle felületről).


Persze a lehetőségek tárháza végtelen, ugyanis kedvetek szerint bármilyen színnel, mintával, vagy netán anyaggal kidekorálhatjátok az üvegeket.

#repolcz tárolók


BEFŐTTESÜVEG CERUZAHEGYEZŐ

Ezután már biztosan nem lesz kérdés, hova kerüljön a ceruza forgács, hiszen ezt a szuper hegyezőt akár a táskába is tehetik az iskolások és mégsem lesz tele minden színes fadarabkákkal.  😉
Az űrtartalma ugyan nem végtelen, de az biztos, hogy közelít hozzá, hiszen jó sok ceruzahegyezést kibír ez a befőttesüveg.

Csak egy POLCZ üvegre, illetve egy kisebb hegyezőre lesz szükségetek az elkészítéséhez.
A tetőt középen egy vastagabb fúrószárral megfúrjuk (mindenképp mérjétek hozzá a ceruzák átmérőjéhez, különben nem fér bele a ceruza 😉), majd lereszeljük a luk széleit. A faragót a tető aljára rögzítjük pillanatragasztóval és már kész is a zseniális, hordozható, újrahasznosított ceruzahegyező!
Csinosítsátok ki ezt is bátran!

#repolcz ceruzahegyező

ZSEBKENDŐ TARTÓ

Igazán dekoratív eleme lehet akár az íróasztalnak is, ráadásul szuper módja a zsepik egy helyen való tárolásának. Ha pedig szükség lenne zsebkendőre, mindig tudni fogjátok, hol keressétek őket!

Tulajdonképpen csak egy üres befőttesüveg, egy kis festék és egy fúró kell hozzá.
A tetőt középen kifúrtuk, majd négy kisebb résen bevagdostuk, amiket kihajtottunk. Érdemes ezeket az éleket egy picit megcsiszolni, hogy ne vágjanak. Ezután jöhet a festés, amihez használhattok akár spray, akár ecsettel felhordható festéket is.
Ha minden kész, mehet is bele a sok zsepi! Persze érdemes őket kicsit egymásba hajtogatni, különben maguktól nem jönnek ki csak úgy a lukon. 😉

#repolcz zsebkendőtartó befőttesüveg

Emellett még számos formában segítségetekre lehetnek az üvegcsék, így akár ételhordóként is remekül beválnak. Töltsétek meg őket gyümölcsökkel, nassolnivalóval és már mehetnek is az iskolatáskába!

12 féle POLCZ étel online vásárlása

Olvasd el, mit írtak rólunk!

Gyakran ismételt kérdések a POLCZ ételekről

Hol tudom beszerezni a POLCZ ételeket?