A leggyorsabb paella recept

A paella szó hallatán talán legtöbbünkben rögtön fölsejlenek a mediterrán nyaralások emlékei, a kellemes tengerparti levegő, melengető napsütés, tenger gyümölcsei és sok más finomság. 🌞🏖️🐟 Nem is járunk nagyon messze az igazságtól, hiszen a paella a spanyolok nemzeti eledele, amit tájanként más és más alapanyagokból készítenek.🥘
Alapvetően egy remek kis egytál étel nem túl bonyolult alapanyagokból, hiszen eredetileg a gazdálkodók eledele volt. Így a hagyományos paella recept tulajdonképpen azokból az összetevőkből állt, amik a környéken fellelhetők voltak.

Hogyan is készül


Az alapja legtöbbször rizs (bár vannak tésztás változatai is), csirke, nyúlhús, zöldbab, sáfrány (amitől szép színét kapja) és ezen fölül tulajdonképpen bármi, amit egy hatalmas, két fülű serpenyőben összefőzünk. Tulajdonképpen nevezhetjük a spanyol rizses húsnak is. 😉 Több fajtája ismert, ez leginkább a spanyol tájegységekhez igazodik: a tengerhez közel csirke helyett inkább tenger gyümölcsei (kagylók, rákok) kapnak benne helyet, de vegetáriánus változata is ismert, vagy éppen a ,,turista csalogató” vegyes paella, amibe mindenből kerül egy kicsi.


Az elkészítése nem annyira bonyolult, de a különlegesebb alapanyagok beszerzésével együtt mégsem olyan könnyű és gyors feladat.
Szerencsére a hagyományos paella recept alapokat megtartva, de természetesen némileg ,,polczosított” verzióban kínálatunkban is megtaláljátok ezt a mediterrán finomságot! 😍😉👌 Így a leggyorsabb paella recept nem más, mint a következő:

  • vegyetek le a polcról egy POLCZ Spanyol Paellát
  • bontsátok ki, melegítsétek meg
  • tálaljátok és már ehetitek is!

Ha egy kicsit extráznátok, vagy éppen két főre tálalnátok, pároljatok hozzá egy kis borsót, locsoljátok meg egy kevés citromlével és máris elröpítünk titeket egy mediterrán nyaralásra az ízlelőbimbóitokon keresztül!

Díjnyertes finomság a POLCZ palettában

Ahogy évértékelő bejegyzésünkben már megemlítettük, Spanyol paella csirkés készételünk lett a tavalyi év Legjobb csirkés készétele vakteszt fődíjasa!  A vakteszteket a Magyar Ár-Érték Arány Kutató Egyesület tagjai és laikus fogyasztók végzik, a tesztek során a nagyobb áruházláncokban fellelhető termékeket kóstolják meg és hasonlítják össze különböző kategóriákban.
Ezúttal az a megtiszteltetés ért minket, hogy nem csak az első, de rögtön az első négy helyezést is bezsebelhettük négy különböző csirkés POLCZ készételünkkel!😍🏆

  • Spanyol paella csirkehússal
    Spanyol paella csirkehússal
    1.699 Ft

A dobogóra még a második helyen felfért Zöldséges csirkeragunk, a harmadikra Zöldborsós csirkénk, a negyedik, osztott helyezést pedig legújabb húsos készételünk, a Tárkonyos csirkeragu nyerte el.

Büszkék vagyunk rá, hogy egyre több készételünk kerül be a vakteszt díjazottak sorába! 🥰🙏

18 féle POLCZ étel online vásárlása

Olvasd el, mit írtak rólunk!

Gyakran ismételt kérdések a POLCZ ételekről

Hol tudom beszerezni a POLCZ ételeket?