Évzáró POLCZ gondolatok

Az év végéhez közeledve szeretünk számot vetni az elmúlt 12 hónap eseményeiről, nincs ez másképp idén sem. 😇😉 Mik voltak a célok, sikerült-e őket elérni, voltak-e váratlan meglepetések, miben fejlődtünk és milyen fejlesztések állnak még előttünk.
Meglehetősen mozgalmas évet zártunk a POLCZ háza táján és jól esik feleleveníteni a 2023-ban átélt élményeket.


Tartsatok hát velünk és idézzük fel közösen, mik történtek a POLCZ csapattal idén! 🥰😍👇

POLCZ határon innen és túl

2023 év elején átléptük az országhatárokat és a POLCZ készételek hivatalosan is megkezdték világhódító útjukat! ✈️🌟🌎 Webshopunkról Szlovákiába már rendelhetők 2 perc alatt kész ételeink, de disztribútorainknak hála finomságainkat Németországba, Ausztriába és Lengyelországba is megrendelhetitek a családnak, barátoknak, ha meglepnétek őket pár óra extra szabadidővel. És persze bátran osszátok meg az örömhírt kint élő ismerőseitekkel, hogy náluk se legyen soha üres a polc(z)! 😉💬

Jubilált a POLCZ webshop

🎂5️⃣🥳 Tavasszal ünnepeltük az polczfood.hu webshop 5. születésnapját, ennek örömére debütált 3 új ízünk is! A vegán Édes-savanyú ananásszal és rizzsel, a Tárkonyos csirkeragu és a Magyaros babragu füstölt tarjával. Nagy örömmel tölt el minket, hogy ezek az ízek is belopták a szívetekbe magukat és sokatok kedvencei lettek!

Szülinapunk alkalmából felelevenítettük az elmúlt évek eseményeit egy videóban, egészen a kezdeti ötletelések pillanatától. Fantasztikus látni, hogy hála nektek, egy aprócska családi startupból mára egy saját gluténmentes üzemmel rendelkező vállalkozássá fejlődőtt a POLCZ, ahol sok-sok csapattag ügyködik minden nap azon, hogy ellássunk finomságokkal titeket! 🥰

Díjeső

Az idei évben sem maradtak el a kitüntetések a POLCZ háza táján, ami mindig nagy megtiszteltetés számunkra! 🏅🥇✨Tudjátok, hogy minden visszajelzésért – legyen az pozitív, vagy akár negatív- nagyon hálásak vagyunk, ami tőletek érkezik, hiszen ezek alapján tudunk fejlődni, jobbak lenni. Emellett a szakmai elismerések is meghatározók számunkra, megerősítenek minket abban, hogy jó úton járunk.

Az idei évben negyedik alkalommal nyertük el a Magyar Brands díjat Innovatív márka kategóriában, másodjára Kiváló Fogyasztói Márka kategóriában és ezúttal a Kiváló Munkáltatói Márka díjat is bezsebelhettük!
Ősszel egy hatalmas meglepetés is ért minket, ugyanis a Kifli.hu Beszállítói Konferenciáján elnyertük a Termékfejlesztési díjat, amiről egy korábbi cikkünkben már meséltünk.


2023 a vaktesztek éve volt számunkra, ugyanis idén 5 készételünk is bekerült a legjobbak közé! 😋🥣👌 A vakteszteket a Magyar Ár-Érték Arány Kutató Egyesület tagjai és laikus fogyasztók végzik, a tesztek során a nagyobb áruházláncokban fellelhető termékeket kóstolják meg és hasonlítják össze különböző kategóriákban.
Idén a Bolognai marharagunk közel maximum pontszámmal első helyezett lett a Húsos bolognai szószok tesztjén! Nemrég érkezett a hír, hogy Spanyol paellánk pedig a Csirkehúsos készételek tesztjén teljesített kiválóan és kapott első helyezést. Ugyanezen a teszten rögtön az első négy helyet is ,,lefoglaltuk”, ugyanis második lett Zöldséges csirkeragunk, harmadik a közönségkedvenc Zöldborsós csirkénk és osztott negyedik helyezést ért el Tárkonyos csirkeragu készételünk.

Fejlesztések

Idén ünnepeltük gluténmentes üzemünk második teljes évét, ami hatalmas öröm számunkra! Tudjátok, a saját üzem óriási lépés volt a POLCZ életében, de ezzel még nem elégedtünk meg, hiszen mindig keressük azokat a lehetőségeket, amikkel még gördülékenyebb lehet a munka. 2023 végén megérkezett üzemünkbe egy szuper röntgen gép, amivel a nagy mennyiségben érkező alapanyagokból (mint például lencséből) kiszűrhetjük az oda nem illő idegen anyagokat. Ugye, mindenkinek megvan a Hamupipőke mese? Nos, nálunk eddig sok-sok Hamupipőke keresgélte szorgosan a több száz kiló száraz alapanyagban ezeket a szemeket (és még egy válogató gép is), de mostantól már a röntgen berendezés is a segítségünkre lesz ebben!

A másik nagy fejlesztésünk egy napelem rendszer volt, amire sokat vártunk, de év végére összeállt minden és szintén beüzemelésre került!


🚚♻️ 2023-ban extra csomagolásmentes kiszállítással is bővült a palettánk a Trans-Sped Zrt.-nek köszönhetően. Webshopunkból már felesleges térkitöltő és kartondobozok nélkül is házhoz rendelhetitek kedvenceiteket, a futár pedig átadáskor kipakol a csomagból és elviszi a ládát, így nálatok nem keletkezik extra hulladék. Ugye, milyen szuper?

A jövőbe tekint a POLCZ csapat

Az idei izgalmas év után még nagyobb lendülettel vágunk neki 2024-nek januártól, természetesen új ízeket és sok meglepetést is ígérhetünk még!
🥳😍📣 Az újdonságok sorát már idén megkezdtük, ugyanis egy kis ráncfelvarrással indítjuk majd az évet, aminek az első lépése, hogy az Adalékmentesen Kft. mostantól POLCZ FOOD Kft. néven folytatja világhódító munkáját!
Emellett a logónk és a weblapunk is megújul hamarosan, de mindent nem lövünk le előre, tartsatok velünk jövőre is!

Köszönjük, hogy ilyen sokan szeretitek a POLCZ készételeket és sok-sok finomságot főzhetünk nektek!
🍀🎊 Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet kívánunk nektek! Pihenjetek sokat, egyetek finomakat és töltsetek minél több időt a szeretteitekkel!18 féle POLCZ étel online vásárlása

Olvasd el, mit írtak rólunk!

Gyakran ismételt kérdések a POLCZ ételekről

Hol tudom beszerezni a POLCZ ételeket?