Kifli díj a polc(z)on

Tudjátok, hogy mindig törekszünk az újító megoldásokra és keressük, hogyan lehetünk még jobbak. Ezért is hatalmas elismerés, amikor erre a szakma is felfigyel.
Nemrég került megrendezésre a Kifli.hu Beszállítói Konferencia, ahol legnagyobb meglepetésünkre Termékfejlesztési díjat nyert a POLCZ! 🥰🤩🎊

Kifli – a minőségi online bevásárlás színtere

A Kifli.hu 2019 végén indult útjára, a termékpalettát pedig szinte a kezdetek óta, 2020 elejétől színesítik POLCZ készételeink. Jelenleg is elérhető mind a 18 ételünk webáruházukban. 😋 Ha nagyobb és kényelmesebb kamrafeltöltést terveztek otthonra (akár az ünnepekre készülvén😉🎄), akkor bármelyik kedvenceteket beszerezhetitek tőlük is. Ráadásul már a kiszállítás köre is bővült, hiszen Budapest mellett Székesfehérvár, illetve a Balaton és a Velencei-tó körül is elérhető ez a szolgáltatás.

A Kifli a kezdetektől célul tűzte ki, hogy minőségi ételeket és szolgáltatást biztosítson, így gyorsan nagy népszerűségre tett szert és külön öröm számunkra is, hogy ők is nagy figyelmet fordítanak a fenntartható megoldásokra. ♻

fotó: Kifli.hu

Díjátadó az Eiffel Műhely impozáns épületében

fotó: Kifli.hu

A Kifli díjak kiosztására idén először került sor személyesen, ugyanis az elmúlt két évben a világjárvány miatt a konferencia is csak online módon került megrendezésre. Ezúttal nagy meglepetésünkre nem ,,csak egy” Beszállítói Konferencián vettünk részt, hanem egy díjátadón is, ahol többek között a Rohlik csoport (melynek a Kifli.hu is tagja) nemzetközi ügyvezetője és a csoport kereskedelmi igazgatója is tiszteletét tette.
Sok mindent megtudhattunk a Kifli célkitűzéseiről és terveiről is, majd Szalma Rita kereskedelmi igazgató adta át az elismeréseket.

Vica vette át a POLCZ-nak járó kitüntetést

Hét kategóriában került sor a díjazásra, amiből a Termékfejlesztési díjat nyertük el. 🎊🏆

“Ezúton is köszönjük beszállító partnereinknek a felénk tanúsított hozzáállást. Szeretnénk, ha ez a díjazás hagyománnyá válna és a jövőben minél több új kategóriát is be tudnánk vezetni, amiben a szállítók kiemelkedő teljesítményt nyújtanak a legjobb vásárlói élményért. Nagyon örülök, hogy a visszajelzések alapján már most igen fontos helyen rangsorolták a szállítók ezen kezdeményezésünket” – Szalma Rita kereskedelmi igazgató.

Díjazottak:

Az Év beszállítója: Living Bread Hungary Kft. 
Termékfejlesztési díj: Adalékmentesen Kft. 
Kiváló partneri díj: Pick Szeged Kft. 
Közösségi Hatás díj: ChocoMe Kft. 
Ügyfélszolgálati Kiválóság díj – tartós élelmiszer kategória: Törley Pezsgő Pincészet Kft. 
Ügyfélszolgálati Kiválóság díj – frissáru kategória: Petheő Kert Kft. 
Együttműködési Kiválóság díj: Unilever Magyarország Kft. 18 féle POLCZ étel online vásárlása

Olvasd el, mit írtak rólunk!

Gyakran ismételt kérdések a POLCZ ételekről

Hol tudom beszerezni a POLCZ ételeket?