Visszajelzés…kell ez nekünk?

A válasz röviden: IGEN! De ne aggódjatok, kifejtjük hosszabban is… 😉😅
Azt már többször is megosztottuk Veletek, hogy nagyon jól esik, ha érkezik visszajelzés a munkánkkal, az ételekkel, a szállítással, vagy bármivel kapcsolatban! Sőt, mondunk jobbat! Nem csak a pozitív, de a negatív visszajelzések is hasznosak számunkra, hiszen ezekből tudunk tanulni. És ezt tényleg így gondoljuk, nem csak mondjuk! Ezért is szeretjük, ha építő kritikával illettek minket.


…még egy ilyen patika tisztaságú helyen még nem szereltünk…”

Nemrég az üzemünkben járt egy szerelő csapat, akik korábban még nem kóstolták a POLCZ készételeket. Képzeljétek, annyira jó benyomás tett rájuk az üzem, őket idézve: a patika tisztaságú hely, hogy egyből kedvet kaptak egy kis ,,polczozáshoz”. Nézzétek, milyen kedves üzenetet kaptunk Tőlük! 👇🥰

Az egész POLCZ csapat napját feldobta ez a visszajelzés


Nem sűrűn hall olyat az ember, hogy egy vendéglátóhely konyháján vagy egy élelmiszer üzemben tett váratlan látogatás után valaki rákívánna az ott készített ételekre, ugye? 😅 Sőt…inkább az ellenkezőjét halljuk sokszor.

Bevalljuk, nagyon jól esett nekünk a szerelő csapat visszajelzése! Ilyenkor értelmet nyer a sok-sok fáradozás, beleértve a főzést és a takarítást, ami a POLCZ készételek kapcsán a mindennapjaink része.

Tudtátok, hogy visszajelzés többnyire kritikaként érkezik itthon a vásárlóktól?

Persze, ahogy korábban már említettük, ez is nagyon fontos egy vállalkozás életében, hiszen számtalan lehetőséget rejt a fejlődésre. Esetünkben például remek visszajelzés volt a kezdetek kezdetén (mondhatjuk, hogy a POLCZ őskorban 😁 ), hogy nem érthető a márkánk üzenete a műanyagtálcás kiszerelésben (bizony, volt ilyen is…). Ennek nyomán találtuk meg a mai, befőttesüveges formát, ami aztán elsöprő sikert aratott. De természetesen ez csak egy példa a sok közül, amiben Ti is segítettetek nekünk a jó irányba mutató fejlesztések megtalálásában.
A hangsúly persze a negatív visszajelzések esetén is az építő szócskán van, hiszen önmagában egy kritika nem biztos, hogy iránymutatást tud adni. ☝️ Az igazán jó kritika akkor születik, ha a javítandókra világítunk rá, miközben az, akit kritikával illetünk, nem veszti el a lelkesedését. A jó kritika nem a sértegetésről és a hibák sorolásáról szól. És mindemellett az is nagyon fontos, hogy az építő kritikát nyitott fülek fogadják, hiszen ez (jó esetben) nem támadás, hanem segítség.

Persze mindenki számára jól esnek a dicsérő szavak is, nincs ez másképp velünk sem.
🥰😍 Képzelhetitek, hogy fülig ér a szánk, amikor arról olvasunk, mennyit segítenek az ételeink a mindennapjaitok megkönnyítésében, vagy éppen látjuk, hogy megosztjátok egymással a lelőhelyek címeit. Esetleg a #repolcz ötleteket és recepteket cserélitek kommentekben a posztjaink alatt.
Vagy a fenti üzenet a szerelő csapattól („…még egy ilyen patika tisztaságú helyen még nem szereltünk…”), akik az üzemünkben töltött idő és a finom illatok után kaptak kedvet a Polczos kaja rendeléshez.

Ugyan egyelőre vezetett túráink még nincsenek a gyárban (😅), de azért virtuálisan szívesen elkalauzolunk Titeket egy befőzős napunkra, hogy Ti is lássátok, mi is fogadta a szerelő brigádot az ominózus ,,bepolczolós” eset előtt. 👇

Fontos a véleményetek!

Mindegy, hogy kitől és mit vásároltok, de nagyon sokat jelent, ha pár szóban elmondjátok, mit gondoltok az adott termékről, vagy milyen volt a vásárlói élményetek. Egy rövid üzenet, egy komment, egy facebook vagy google értékelés megírása csak pár perc, de higyjétek el, nagyon hasznos és rengeteget számít!

Nekünk is. 😊18 féle POLCZ étel online vásárlása

Olvasd el, mit írtak rólunk!

Gyakran ismételt kérdések a POLCZ ételekről

Hol tudom beszerezni a POLCZ ételeket?