2 éves a POLCZ gluténmentes üzeme

,, Ez a nap más mint a többi, ezt te is jól tudod, másként kelt fel reggel a nap és másként járt a hold…” – már csak pár nap és bőszen dúdoljuk majd ezt a Halász Judit születésnapi dalocskát, ugyanis idén lesz 2 éve, hogy elindult saját gluténmentes üzemünk!

Ennek örömére október 10-ére egy 🎂🎉💥 fergeteges egynapos villámakciót 🎂🎉💥 szerveztünk – ez a mi ajándékunk nektek! 🎁🎉 Ezen a napon szuper kedvező áron tölthetitek fel az otthoni POLCZ készleteket! 🎊✨ Ráadásul a kedvezmény eső itt még nem áll meg, hiszen nem csak a POLCZ készételekre, hanem a Tudatos tányér csomagokra és minden egyéb finomságra (snackek, granolák, zab termékek) is érvényes lesz az akció az polczfood.hu webshopban! 🎊✨
A részleteket hamarosan eláruljuk közösségi média felületeinken és hírlevélben is! Előtte pedig jöjjön egy rövid összefoglaló, hogyan is jutottunk el az üzemig és mik történtek az elmúlt két év alatt!

(Addig pedig csatlakozzatok FB eseményünkhöz, hogy semmiképp se maradjatok le a nagy napról! 👉 KÉREK ÉRTESÍTŐT )

Réges régen, egy messzi-messzi galaxisban…

A kezdetektől fogva nagy álmunk volt, hogy minden termékünk hivatalosan is gluténmentesen készüljön. 2019-ben kezdtük el tartós készétel gyártó üzemünk tervezését, ekkor kezdtek papíron formát ölteni képzeletbeli terveink.

Természetesen a covid világjárvány a mi kivitelezési terveinket is keresztül húzta, de végül óriási munkálatok után 2021 októberében elindult a gyártás új, 1.200 m2-es hatvani telephelyünkön!
Persze ez nem ment ám olyan egyszerűen. A tervezés után a tökéletes helyszín és gyártósori gépek megtalálása is nagy feladatnak bizonyult. Ezt a kivitelezési munkák, a gépek összeszerelése és tesztelése, majd sok-sok próbafőzés követte…a működési engedélyek, minőségbiztosítási tanúsítványok megszerzéséről nem is beszélve.
Nézzétek csak, honnan is indultunk…👇

…és hova érkeztünk! 🤩👇

Óriási a változás, ugye?

No, de mit is rejt a gluténmentes üzem?

Beharangozó blogbejegyzésünkben korábban már számos kulissza fotót is megosztottunk veletek a gyártás pillanataiból, most pedig egy virtuális túrára is elviszünk titeket egy videó formájában – avagy így gyártunk mi!

Ahogy azt már többször megosztottuk veletek, válogatott alapanyagokból, nagy gondossággal készülnek nálunk a finomságok, akárcsak otthon, egy háziasszony konyhájában. Mondjuk az arányok kicsit mások. 😅 Például azt tudtátok, hogy az üstjeinkben egyszerre akár 1.500 adag ételt is lefőzünk? 😲 Üzemünkben így naponta akár 6.000 adag ételt is el tudunk nektek készíteni az üvegek mosásától kezdve a főzésen át a csomagolásig. Ez aztán ,,mealprep” a javából. 😉😅
Csomagológépünk pedig serényen ügyködik azon, hogy minél több elkészült finomság megkapja szép papír dobozát : 1 perc alatt 46 készételünket öltözteti fel! 🤩

Gluténmentes üzemünkben közel 25 gép dolgozik a befőzéseken (és még számos az előkészítéseken és a raktárban), de természetesen egy lelkes POLCZ csapat is egyengeti az ételek útját a főzések során:


Az elmúlt két évben 1.5 millió terméket főztük be gluténmentes üzemünkben, és hála nektek a határ a csillagos ég! Elképesztően jó érzés, hogy ennyien szeretitek a POLCZ készételeket! 🥰
Csapatunk továbbra is azon fáradozik, hogy minél több finomságot készítsen nektek és minél több helyen hozzájuthassatok itthon és akár külföldön is. Tartsatok velünk továbbra is és élvezzétek ki a 2 perc alatt ,,elkészíthető” mentes és finom ízek kényelmét!

😉☝️ És ne felejtsetek el csatlakozni az Őszi villámakció FB eseményünkhöz, nehogy lemaradjatok az október 10-ei ünnepi kedvezményekről!
18 féle POLCZ étel online vásárlása

Olvasd el, mit írtak rólunk!

Gyakran ismételt kérdések a POLCZ ételekről

Hol tudom beszerezni a POLCZ ételeket?