Magyar Brands díjas a POLCZ

Tavaly már meséltünk Nektek, hogy számos izgalmas meglepetés ért minket a sok-sok váratlan fordulat ellenére is.
Főleg az év vége hozott izgalmas dolgokat, ugyanis ősszel kaptuk a hírt, hogy a Magyar Ár-Érték Arány Egyesület vaktesztjén az I. és a II. helyet is bezsebelték a POLCZ ételek! Talán mondanunk sem kell, nagyon örültünk az eredménynek, hiszen 26 babos készétel közül bizonyult a Füstölt tarjás babragu és a Chilis bab csicseriborsóval fogásunk a legjobbnak.

Aztán sok időnk nem maradt örömködni, mert ez a győzelem elindította a ,,lavinát” és kezdetét vette az év végi díjeső. 😊

Októberben a Bolognai marharagunk győztes lett ,,Húsimádó” kategóriában, így egy újabb, immáron a negyedik Mentes-M díjjal gazdagodtunk!


Aztán egyszer csak érkezett a hír… A POLCZ márka Magyar Brands díjat érdemelt!

Büszkeséggel tölt el minket, hogy elnyertük az ,,Innovatív márka” elismerést, amivel azóta már a webshopunkban és a dobozainkon is találkozhattatok. 😊


Na, de mi is ez a Magyar Brands díj?

,, A MagyarBrands program immáron tizenegyedik éve díjazza a magyar vonatkozású márkák közül a legeredményesebbeket, kiváló fogyasztói márka, kiváló üzleti márka és innovatív márka kategóriában. Az elmúlt évek bizonyították, hogy a díj aktív segítség a fogyasztók számára: hiszen a kiválóság megtestesítőjeként a vásárlói döntések egyik meghatározó iránytűje.” – áll a magyarbrands.hu oldalán.

Nos, talán nincs is nagyobb elismerés, mint, hogy egy olyan díjat mondatunk a magunkénak, ami bizonyosságot nyújt a vásárlóknak arról, hogy egy kiváló magyar termékkel van dolguk.

Mit jelent az ,,Innovatív márka” kategória?


A programba bekerült márkákat egy önkéntes, független szakértői bizottság vizsgálja minden kategóriában meghatározott szempontok szerint.
Így ebben a kategóriában például a kiválasztás feltételei közé tartozik, hogy az adott márka folyamatosan fejlesszen a termékein, vagy ezek a fejlesztések új fogyasztói igényeket elégítsenek ki.
Emellett fontos szempont, hogy milyen a hírneve az adott márkának, mennyire kreatív, vagy mennyire hasznos társadalmi szinten.

Minden visszajelzésnek nagyon örülünk, akár pozitívak, akár negatívak, hiszen ezek adnak útmutatást. Merre haladjunk tovább, vagy épp bizonyítják, hogy a POLCZ készételek sokaknak nyújtanak segítséget. Legyen szó étel intoleranciáról, egy rohanós napról, amikor nem jut idő főzni. Vagy épp egy kirándulásról, ahol kényelmesen és gyorsan varázsolhattok finom, mentes ételt az asztalra. Az pedig, hogy a szakmai zsűrik előtt is bizonyítottak az ételeink és a POLCZ márka, hatalmas megtiszteltetés és elismerés egyben! Ez igazolja, hogy van értelme a fáradtságos munkának, a sok fejlesztésnek, a hosszú-hosszú próbafőzéseknek, tervezgetéseknek, vagyis a mindennapi munkánknak.

Maradjatok velünk továbbra is, hiszen ahogy ígértük, 2021-ben még nagyobb lelkesedéssel vágunk bele az évbe! Reméljük, hamarosan leleplezhetjük a sok újdonságot, amin eddig dolgoztunk! Addig pedig keressétek a Magyar Brands díjas POLCZ finomságokat webshopunkban vagy viszonteladóink polcain! 😊12 féle POLCZ étel online vásárlása

Olvasd el, mit írtak rólunk!

Gyakran ismételt kérdések a POLCZ ételekről

Hol tudom beszerezni a POLCZ ételeket?