Többszörös Magyar Brands díjas a POLCZ

Az elmúlt hónapokban annyi minden történt a POLCZ háza táján, hogy csak kapkodtuk a fejünket, a nagy pörgésben pedig elmaradtak az élménybeszámolók. Persze nem hagyunk titeket ,,POLCZ hírek” nélkül, hiszen év eleje óta számos fantasztikus dolog történt velünk, amit nagyon szeretnénk veletek is megosztani! Újabb Magyar Brands díjakkal gazdagodtunk, részt vettünk egy nagyon hasznos expón és több rendezvényen is mesélt Vica és Gábor a POLCZ sztoriról.

Vágjunk is bele!


Magyar Brands díjátadókon jártunk

A tavalyi évben a Magyar Brands Díjak közül hármat is elnyertünk, amiről az évzáró blogcikkünkben már olvashattatok. Negyedik alkalommal nyertük el az Innovatív Márka díjat, másodjára a Kiváló Fogyasztói Márka díjat és ezúttal a Kiváló Munkáltatói Márka díjat is bezsebelhettük! A Magyar Brands díjakat minden alkalommal díjátadó események keretében lehet átvenni, amikre idén év elején került sor.


A Kiváló Munkáltatói Márka díjat februárban vettük át a Revolution-Forradalmi változások a munkaerőpiacon konferencia keretén belül. Irodavezetőnk, Kiss-Maros Eszter egy kerekasztal beszélgetésen is részt vett.
,, …a POLCZ irodavezetője a beszélgetés során bemutatta, hogy az innovatív hozzáállás nemcsak a termékeikben, de a munkáltatói márkájuk építésében is megmutatkozik.” – írta a kerekasztal beszélgetésről a Képmás magazin cikke. Ide kattintva bővebben is olvashattok az eseményről és a díjazottakról.

fotó: Magyar Brands

A Kiváló Innovatív Márka és Fogyasztói Márka díjak átadására pedig március végén került sor, ahol két alapítónk, Vica és Gábor képviselték a POLCZot.
,, Kedvenc magyar márkáink termékeit, szolgáltatásait sokunk ismeri, fogyasztja, használja a mindennapokban. Jelenlétüket természetesnek vesszük, és kevésbé gondolunk rá, hogy ismert márkáink sikerei mögött mennyi ember mennyi szakmai munkája áll, tervezéstől, a gyártáson át, a kivitelezés irányításáig. A MagyarBrands program egyik küldetése, hogy ezeket az erőfeszítéseket ünnepelje, és ráirányítsa a figyelmet a legkiemelkedőbb hazai teljesítményekre.” – áll a Trade magazin cikkében.

Ötlet inkubátor, vállalkozás fejlesztés

Januárban egy izgalmas megkeresés érkezett hozzánk, ugyanis a Design Terminál egy üzleti terv kurzusra kért fel minket, mint előadó.
A Design Terminal egy vállalkozásfejlesztéssel és inkubációval foglalkozó nonprofit Kft., több nemzetközi és hazai projektjük is van, különböző célcsoportoknak (például ötlet fázisban lévő vagy már fejlettebb vállalkozásoknak, hallgatóknak, szervezeteknek). Ezek során széles kapcsolati hálót és szakmai mentorálást biztosítanak a résztvevőknek.

Az MCC Ötlet Inkubátor a Mathias Corvinus Collegiummal közös programjuk, ami több részből áll. A tavalyi évben a diákoknak vállalkozói ismeretekkel kapcsolatos kurzusokat és több napos ötletversenyt is szerveztek. Ezek közül van, ami egyetemistákat, van, ami középiskolásokat célzott. Idén februárban pedig egy új programelem indult a Vezetőképző akadémia hallgatóinak. A februári kurzus hallgatóinak Gábor mesélt a POLCZról, üzleti terv készítésről, pénzügyi tervezésről. A motivációs előadás után pedig lehetőség nyílt természetesen beszélgetni is.

Interaktív előadások, kerekasztal beszélgetések

Végül, de nem utolsó sorban február végén kilátogattunk az Ecommerce Expora, ami a Lurdy Házban került megrendezésre. Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi rendezvényén több teremben is egymást érték az egész nap tartó interaktív előadások, kerekasztal beszélgetések és workshopok. Emellett pedig több, mint 70 kiállító is képviseltette magát. a helyszínen.

Vica az Ecommerce Expon

Nagyon izgalmas nap volt, tele szuper programokkal, networkinggel és nagy megtiszteltetésünkre a nap zárásaként egy olyan kerekasztal beszélgetéssel is, ahol Vica képviselte a POLCZot. A Fenntartható(bb)-e az e-kereskedelem? beszélgetést a Dumaszínház társtulajdonosa, Litkai Gergely vezette, aki érdekes kérdésekre kereste a választ Vicával, Kabarcz Balázzsal, a Decathlon fenntarthatósági vezetőjével, illetve Bengyel Ádámmal, a Foxpost vezérigazgatójával.

Ahogy láthatjátok, igazán mozgalmas volt 2024 első pár hónapja is a POLCZ háza táján. Ezek után továbbra is nagy lendülettel vágunk neki az év többi részének, terveink szerint sok-sok izgalmas hírrel érkezünk még, tartsatok velünk!

20 féle POLCZ étel online vásárlása

Olvasd el, mit írtak rólunk!

Gyakran ismételt kérdések a POLCZ ételekről

Hol tudom beszerezni a POLCZ ételeket?