POLCZ konzerv kalandok 2020-ban

Megint eltelt egy év, az ünneplés és pihenés előtt pedig újra sorra vesszük, mik is történtek velünk az elmúlt időszakban. Annak ellenére, hogy a 2020-as év egészen furcsán alakult, mégis azt gondoljuk, hogy a nehézségek ellenére számos remek dolog is történt velünk, amiért Nektek is nagyon hálásak vagyunk!

Köszönjük a sok-sok pozitív visszajelzést, tanácsot, javaslatot, amivel mind-mind segítitek a munkánkat! Hatalmas öröm számunkra, hogy könnyebbé tehetjük a mindennapjaitokat 1-1 üveg POLCZ konzerv segítségével. Azt pedig külön öröm látni, mennyi izgalmas finomsággal és szépséggel töltitek meg a kiürült üvegeket!

Mielőtt mi is megadjuk magunkat a karácsonyi ünneplésnek, tartsatok velünk, elevenítsük fel együtt 2020 eseményeit!

2020-ban ezeket a posztjainkat szerettétek legjobban Instán

Járvány helyzet

Ez az év is nagy tervekkel indult, amiket persze a járványhelyzet kicsit keresztbe húzott. Hálásak voltunk és vagyunk, hogy a nehéz időkben is ilyen sokan az adalékanyag-mentes POLCZ konzerv finomságok mellett tettétek le a voksotokat az otthoni készletek feltöltéséhez!
Persze az első hullám alatti hirtelen megnövekedett kereslet elég nagy kihívások elé állított minket, de újra bebizonyosodott, hogy egy jó csapat előtt nincsenek akadályok. Sőt, a csapatunk bővült is, hiszen a karantén idején (és azóta is időszakosan) munkát tudtunk adni több olyan fiatalnak is, akik pont a járvány miatt vesztették el az állásukat. Ez pedig Nektek és annak köszönhető, hogy ennyien szeretitek az ételeinket! 😊

Adni jó

Amellett, hogy igyekeztünk minden vásárlónkat és viszonteladónkat ellátni finomságokkal, idén még nagyobb hangsúlyt fektettünk arra, hogy a rászorulóknak is segítsünk. Így jutott el közel 1.000 adag POLCZ konzerv idén olyan gyerekekhez, családokhoz és idősekhez, akiknek nagy segítséget jelentett 1-1 tál meleg étel.
Köszönjük az UNICEF Magyarország, a Baptista Szeretetszolgálat és a Reménycsillag Gyermekeinkért Alapítvány közreműködését!

Díjeső

Az idei év igazán bővelkedett díjakban, amiknek a 2/3-a ráadásul meglepetés volt számunkra is!
Óriási öröm, hogy a Ti pozitív visszajelzéseitek mellett a szakma is elismeri a munkánkat!

Ahogy minden évben, úgy idén is beneveztünk a Mentes Termékek Versenyére, ahol a Bolognai marharagunk nyerte el a Mentes-M díjat „Húsimádó” kategóriában!
Emellett pedig a Füstölt tarjás babragunk 1., míg a Chilis bab csicseriborsóval fogásunk 2. helyezett lett a Magyar Ár-Érték Arány Egyesület vaktesztjén, ahol 26 babos készétel került megmérettetésre.
Ha pedig ez nem lett volna még elég ok az örömködésre, nemrég megtudtuk, hogy a POLCZ márka Magyar Brands díjat érdemelt, ami hatalmas megtiszteltetés számunkra! Erről majd mesélünk még később. 😉

POLCZ újdonságok

Az idei év történései kicsit nálunk is átszabták a terveket, ahogy azt korábban már írtuk, így a termékfejlesztés is lassabban haladt 2020-ban. Persze ennek ellenére azért van pár izgalmas újdonság a tarsolyunkban, ami hamarosan ,,célegyenesbe ér”, így remélhetőleg nemsokára be is mutathatjuk őket. 😉 Mi már teszteljük ezeket a finomságokat és egybehangzóan az a véleményünk, hogy isteniek! Bízunk benne, hogy Ti is szeretni fogjátok majd őket!

Persze azért nem akartuk kihagyni ezt az évet sem újdonságok terén, így ezúttal nem POLCZ készételeket, hanem POLCZ tésztákat hoztunk Nektek! Mégpedig 4 ízben: most már kiegészíthetitek a kedvenc konzerveteket isteni Bazsalikomos, Teljes kiőrlésű, Vörös lencsés vagy éppen Csicseriborsós tésztával is!

Hatvanig meg sem álltunk

Az előző években annyi készételt gyártottunk, amit, ha egymás mellé tettünk volna, 40,9 km hosszú lett volna a sor. Hatvan felé indulva ez egészen a bagi lehajtóig vitt minket képzeletben az M3 autópályán.
Nos, minden elképzelésünket felülmúlva idén ez a szám egy év alatt érte el a 45,3 km-t , vagyis teljesült a kívánságunk és folytatva az utat, Hatvanig meg sem álltunk! Köszönjük Nektek, hogy ilyen ,,messzire jutottunk”!

POLCZ a világ körül

Minden rosszban van valami jó, szokták mondani, hiszen ahogy látjátok, a sok nehézség és váratlan események közepette is sok izgalmas és klassz dolog történt velünk.
És itt még nem szeretnénk megállni, hiszen jövőre is számtalan izgalmas dolgot tervezünk! Például szeretnénk majd átlépni az országhatárokat is (persze itt most nem a nyaralásra gondolunk 😉 ). Emellett pedig nagy lépéseket tervezünk annak érdekében, hogy a gluténmentes jelzés is felkerülhessen az ételeinkre. Izgalmasan hangzik ugye?

Tartsatok velünk jövőre is!
Addig pedig pihenjetek sokat és ne feledjétek, ha maximális ellazulásra vágytok, a POLCZ konzervek mindig segítségetekre lesznek! Bárhol, bármikor.

Kellemes Ünnepeket és sikerekben gazdag Boldog Új évet kíván a POLCZ csapat!12 féle POLCZ étel online vásárlása

Olvasd el, mit írtak rólunk!

Gyakran ismételt kérdések a POLCZ ételekről

Hol tudom beszerezni a POLCZ ételeket?