POLCZ ételek az új évben is

Mi kell egy jó évkezdéshez? Nos, a mindenkire rászabható, örök érvényű varázsrecept sajnos nincs a birtokunkban, de van néhány szuper tippünk, hogyan tehetitek kellemesebbé az ünnepi lazulás és hatalmas evések utáni visszatérést.
Az biztos, hogy ha elkél némi szabadidő a hirtelen Rátok zúdult teendők között, akkor a POLCZ ételek mindig a segítségetekre lesznek! Így a bevásárlás és a főzés idejét eltölthetitek akár évtervezéssel, vagy egy kis pihenéssel is. Az adalékanyag-mentes ebédről vagy vacsoráról majd mi gondoskodunk! 😉 Ha rejt még néhány POLCZ készételt a kamra polc, kapjatok le bátran egyet, 2 perc melegítés és meg is van oldva az aznapi ebéd vagy vacsora.

Évtervezés

Az biztos, hogy remek iránytű lehet, ha az év elején leültök és átgondoljátok, milyen céljaitok vannak az előttetek álló 365 napra. Ezeket a célokat akár a magánélet, akár a munka terén is kitűzhetitek. Lehet ez egy új hobbi vagy új szokás bevezetése, néhány bakancslistás úti cél meglátogatása, esetleg a munka terén fejlesztések, eredmények, amiket szeretnétek elérni.
Tavalyi bejegyzésünkben klassz tippeket találtok az évtervezéshez, emellé az időtöltés mellé pedig jó szívvel ajánljuk az energiabomba smoothie receptet is a cikkből.

Mennyei zöld smoothie

Ha kell egy kis extra löket

A hétköznapok kávézásai is lehetnek izgalmasak! Tartsatok olyan extra kávészünetet, amiben nem a szokásos gyors presszót kortyolgatjátok. Akár a home officeban, akár az irodában is elkészíthetők ezek a finomságok és garantáltan hálásak lesztek magatoknak ezekért a kávécsodákért! Dobjátok fel a munkanapokat 1-1 ilyen pár perces kis rituáléval! 😉

Frissítő kávé

Ha szerintetek a kávé csakis forrón az igazi, itt találtok pár receptet az őszi-téli kávékhoz. Aki pedig egy igazán frissítő italra vágyik, itt megtalálja a hűsítő kávécsodáink receptjeit.

Utazgatás a gasztronómiában a POLCZ ételek segítségével

Nem kell, hogy unalmas, szürke és hosszú legyen a január, hiszen utazhatunk bárhova! Mégpedig úgy, hogy ki sem kell mozdulnunk érte otthonról. 😉

,,Hamis” pad thai Zöldséges csirkeraguval


A POLCZ ételek segítségével a világ különböző pontjaira repíthetitek a családot: egy kis főzőcskézés, némi tematikus dekoráció, hangulatos zene és az országhoz/városhoz köthető filmek bármikor segítenek a világ csodáinak fölfedezésében.
Ajánlott úti céljainkat és a hozzájuk kapcsolódó receptjeinket itt találjátok.

Ha kimozdulnátok a lakásból

A fárasztó munkanapokat hétvégén piheni ki az ember és sokszor a lakás rendbetétele és a takarítás is ilyenkor aktuális. Vagyis ekkor is akad bőven tennivaló. Emellett érdemes kiszakadni például egy ,,agytisztító” kirándulásra, főleg, ha az idő is engedi. Higgyétek el, néha sokkal pihentetőbb egy-egy ilyen pár órás túra, mint a kanapén fetrengés. 😉 Töltsétek az időt a szabadban és fedezzétek fel Magyarország csodás tájait is!
Itt és itt találtok pár szuper tippet kisebb kirándulásokhoz, városnézésekhez.

Kirándulásra fel!

Extrán kényeztető és laza lehet a hétvége, ha a kirándulás mellé a POLCZ ételek valamelyikét választjátok útitársul, így a főzésről sem kell gondoskodni.

Reméljük, akadt néhány ötlet a bejegyzésben, ami segítségetekre lehet az évkezdésben! Ha vannak még tippjeitek, esetleg bevált praktikáitok, küldjétek el nekünk bátran!
Jövő héttől újabb izgalmas témákkal, receptekkel jelentkezünk és 2021-ben is minden csütörtökön szállítjuk Nektek az olvasnivalót!12 féle POLCZ étel online vásárlása

Olvasd el, mit írtak rólunk!

Gyakran ismételt kérdések a POLCZ ételekről

Hol tudom beszerezni a POLCZ ételeket?