Még tart a nyár! Sulikezdés előtti tippek

Mindjárt újra suli! Talán ezt a mondatot szeretnék a gyerekek legkevésbé (a szülők meg annál jobban 😅 ) hallani augusztus végéhez közeledve, de aggodalomra és pánikra semmi ok, hiszen még bőven tart a nyár!
A szeptemberi sulikezdés előtt még számos mókában lehet része a családnak, mi pedig most ehhez hoztunk pár ötletet nektek.

Ha még hátra a nyaralás azért, ha pedig már elindult a sulikezdésre hangolódás, azért…😊

Ha végre itt a nyár…

…és meleg az idő – avagy most, hogy újra felfele kúszik a hőmérő szála, irány a strand! Ne hagyjátok ki a kellemes és hűsítő csobbanásokat a nyár végén sem, most pótolható minden hűvös nyári nap. 😉

Ne bajlódjatok sokat a tervezgetéssel, csak dobjatok be 1-2 POLCZ készételt a táskába és irány a legközelebbi tó vagy fürdő!

Ha netán főétel helyett csak valami kisebb harapnivalóval töltenétek meg a táskátokat, akkor ezt a Chilis babos párnácskát imádni fogjátok! Ezek a sütik biztosan feltöltik majd a kicsiket és nagyokat is két pancsolás között!

A hétvégén majd felmegyünk a hegyekbe…

Nincs is jobb hely az aktív pihenésre, mint egy hosszú hétvége a hegyekben! Természetesen itthon is remek túraútvonalakat találtok, de ha emelnétek a tétet és egy kis magaslati levegőre vágynátok, alig pár órás utazással szuper hegyekkel kecsegtetnek a környező országok is.

Jó hír, hogy POLCZ kedvenceitek tökéletesek kempingezéshez, vagy éppen túrázáshoz is. Mi legutóbb Ausztriában, az Ötscher hegység körül kalandoztunk némi POLCZ segítséggel, a kirándulásról egy rövid videós élménybeszámolót is készítettünk.
TIPP: az Ötscher-túra akár gyerekekkel is szuper élmény lehet, a kempingezésről nem is beszélve. 😉

Készételeinket persze nem csak üveges formában ebédként vagy vacsoraként falatozhatjátok, hiszen szendvicsekhez is tökéletesek! Ha a távoli tájak helyett inkább hazai, rövidebb kirándulások felé kacsingattok augusztus utolsó napjaiban, akkor készítsétek el valamelyiket mennyei Kennivaló pecsenyekrémes szendóink közül! Ha pedig különleges ízélményre vágytok, ne hagyjátok ki Zöldséges lencseragus szendvicsünket, amit egy kis almával és sonkával dobtunk föl.
TIPP: ezeket a recepteket mentsétek el későbbre is, hiszen a sulikezdés után szintén hasznosak lehetnek! 😉

Hazai kalandozásokhoz korábbi cikkeinkből is meríthettek ötletet, hiszen Magyarország is számos csodás helyszínt kínál. Elég csak egy autó, egy sátor (vagy a kettő egyben 👉 lakóautó) és persze némi POLCZ elemózsia – máris festői környezetben élvezhetitek a nyugalmat és a finom ízeket!

Otthon, édes otthon

Semmi vész, ha már nem kelnétek útra, hiszen akár úgy is ,,elutazhattok” a világ különböző pontjaira, hogy ki sem mozdultok otthonról!
Ezekkel a mennyei nemzetközi receptekkel akár a sulikezdésig minden nap máshol nyaralhattok, ráadásul mindegyik nagyon egyszerű és gyorsan el is készíthető, így akár a lurkókkal együtt is főzőcskézhettek.

Még tart a grillszezon

Használjatok ki minden lehetőséget a szabadtéri sütögetésekre! Ezekkel a fergeteges vega és húsos házi burger receptekkel nem tudtok mellényúlni, augusztus utolsó hétvégéjére tökéletes lehet az időzítés egy nyárbúcsúztató grillpartyhoz!

A forró napokon nincs is jobb, mint egy kis hűsítő desszerttel kényeztetni magunkat

…ha már nem mindenkinek adatik meg egy otthoni medence. Készítsetek közösen házi fagyit vagy pohárdesszerteket, garantáltan jobban fog esni a legkisebbeknek is az általuk készített finomságok!
Szerencsére ezekhez a receptekhez nem kell cukrász végzettség vagy feketeöves konyhai múlt, így közös móka is lehet az elkészítésük.

Mozizás otthon?

Tökéletes nyári program! Aki teheti, akár a kertben is berendezheti a házi kertimozit, de egy biztos: nassolnivaló gyanánt ezeket a finom falatokat semmiképp se hagyjátok ki!
Elő a kedvenc mesékkel vagy családi filmekkel és indulhat a nyár legjobb otthoni mókája!

Ne feledkezzünk meg a sulikezdés előtti kézműveskedésről sem

Kiürült POLCZ üvegeink számtalan lehetőséget adnak otthoni újrafelhasználásra!
Korábbi bejegyzéseinkből rengeteg ötletet meríthettek, például a közelgő iskolakezdésre készülve is. Így a kicsikkel együtt, játékosan lehet hangolódni a szemptemberre, ráadásul hasznos DIY tárolókkal is berendezhetitek az íróasztalokat. Tökéletes kettő az egyben megoldás, nemde? 😊

Akár otthon, akár máshol töltitek a sulikezdés előtt a nyár utolsó napjait, ne feledjétek, hogy a POLCZ készételekre bárhol, bármikor számíthattok!
Tárazzatok be most extra csomagolás nélkül Trans-Sped ZERO kiszállításunkkal, és hagyjátok ránk a mindennapi főzést!

18 féle POLCZ étel online vásárlása

Olvasd el, mit írtak rólunk!

Gyakran ismételt kérdések a POLCZ ételekről

Hol tudom beszerezni a POLCZ ételeket?